Αυτοδιοίκηση
Γραμματοσειρά

Πολύ εποικοδομητική ήταν η συζήτηση που είχε το Δ.Σ. της Περιβαλλοντικής Δράσης Ηλείας με τον αντιδήμαρχο Πύργου υπεύθυνο για το περιβάλλον και τη διαχείριση απορριμμάτων κ.Διονύση Μπέλτσο.

ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΟΣ ΚΩΔΙΚΑ Το Δ.Σ. της ΠΕ.Δ.Η. έθεσε στον κ.Μπέλτσο τα παρακάτω θέματα και έγινε συζήτηση για την επίλυσή τους.

Τον επαναπλημμυρισμό εκτάσεων της λίμνης Μουριάς και τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν,την ανάπτυξη μεθόδων ανακύκλωσης, την ανακύκλωση σε πολυσύχναστες παραλίες του Δήμου καθώς και την τοποθέτηση κάδων εναπόθεσης απορριμμάτων σε αυτές, τις τακτικές δειγματοληψίες των θαλάσσιων υδάτων στις παραλίες λουομένων και την ενημέρωση των πολιτών, τη λήψη μέτρων προστασίας της θαλάσσιας χελώνας και τέλος τη λήψη των απαραίτητων μέτρων αποφυγής της ρύπανσης του ποταμού Αλφειού και των στραγγιστικών τάφρων που καταλήγουν στη θάλασσα. ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΟΣ ΚΩΔΙΚΑ

Ο κ. Μπέλτσος άκουσε με προσοχή τα θέματα που τέθηκαν και δήλωσε ότι θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων αυτών ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις.

Το Δ.Σ. της ΠΕ.Δ.Η. θα επιδιώξει να συνομιλήσει και με αρμοδίους άλλων Δήμων και φορέων στα πλαίσια του σκοπού της να συμβάλει στην προστασία – βιωσιμότητα αλλά και βελτίωση – ανάδειξη του περιβάλλοντος του νομού μας. ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΟΣ ΚΩΔΙΚΑ

Ο Καιρός

Pirgos Greece Clear (night), 21 °C
Current Conditions
Sunrise: 6:26 am   |   Sunset: 8:54 pm
67%     6.4 km/h     34.033 bar
Forecast
Τρι Low: 20 °C High: 30 °C
Τετ Low: 18 °C High: 32 °C
Πεμ Low: 18 °C High: 29 °C
Παρ Low: 18 °C High: 29 °C
Σαβ Low: 20 °C High: 28 °C
Κυρ Low: 19 °C High: 29 °C
Δευ Low: 19 °C High: 27 °C
Τρι Low: 18 °C High: 26 °C
Τετ Low: 18 °C High: 27 °C
Πεμ Low: 18 °C High: 29 °C