Αυτοδιοίκηση
Γραμματοσειρά

Δήμος Πύργου: Πρόεδρος της ΔΕΠ ΑΕ ΟΤΑ αναλαμβάνει ο Αντώνης Βαγγόπουλος μετά από πρόταση του Δημάρχου Γαβρίλη Λιατσή


Μετά την εκδήλωση της επιθυμίας του Προέδρου της ΔΕΠ ΑΕ ΟΤΑ κ. Νικολάου Δουφεξή να αποχωρήσει από την διοίκηση της επιχείρησης για αποκλειστικά προσωπικούς λόγους, θεωρήσαμε ότι στη σημαντική για την λειτουργία του Δήμου μας αυτή θέση πρέπει να τοποθετηθεί ο κύριος Αντώνης Βαγγόπουλος, ο οποίος διαθέτει τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα ως πολιτικός μηχανικός, για να υπάρξει αποτελεσματική διοίκηση στον μεγάλο αυτό οργανισμό.

Ιδιαιτέρως δε, διότι αυτή την συγκεκριμένη χρονική στιγμή που ξεκινάει η διαχείριση του λατομείου του Ελαιώνα και της μονάδας κατεργασίας των στερεών αποβλήτων κατεδαφίσεων.

Η πρόταση για τον ορισμό του κύριου Αντώνη Βαγγόπουλου, θα γίνει εντός του Σεπτεμβρίου από τον Δήμαρχο Πύργου ώστε από την 1η Οκτωβρίου να αναλάβει τα καθήκοντά του.

Η παραπάνω ενέργεια του κ. Δημάρχου είναι μέσα στα πλαίσια της επιθυμίας του, για ευρεία συναίνεση των πολιτών η οποία είναι απαραίτητο στοιχείο στην σημερινή δύσκολη πραγματικότητα που θέλει την κοινωνία ενωμένη μπροστά στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας.

Άλλωστε γι΄ αυτό το λόγο ο κ. Δήμαρχος παρακάλεσε τον κ. Αντώνη Βαγγόπουλο να παραμείνει στην παράταξη με την οποία είχε λάβει μέρος στις τελευταίες εκλογές.

Ο Καιρός

Pirgos Greece Sunny, 29 °C
Current Conditions
Sunrise: 6:27 am   |   Sunset: 8:54 pm
47%     29.0 km/h     33.932 bar
Forecast
Τετ Low: 19 °C High: 31 °C
Πεμ Low: 17 °C High: 33 °C
Παρ Low: 18 °C High: 30 °C
Σαβ Low: 18 °C High: 29 °C
Κυρ Low: 18 °C High: 30 °C
Δευ Low: 20 °C High: 28 °C
Τρι Low: 19 °C High: 27 °C
Τετ Low: 18 °C High: 27 °C
Πεμ Low: 18 °C High: 28 °C
Παρ Low: 18 °C High: 28 °C