Αυτοδιοίκηση
Γραμματοσειρά

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Πύργου -Χρήστος Γαρύφαλλος: Διαφωνία στις αποφάσεις για άσκοπες και αδικαιολόγητες μετακομίσεις υπηρεσιών του Δήμου Πύργου


Ανακοίνωση – διαμαρτυρία εξέδωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Πύργου, Αρχαίας Ολυμπίας και Ζαχάρως μετά τις αιφνιδιαστικές αποφάσεις της δημοτικής αρχής που όπως αναφέρει «πρόκειται για εσπευσμένες, άσκοπες και αδικαιολόγητες μετακομίσεις υπηρεσιών του Δήμου Πύργου».

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος επισημαίνει ότι:

«Η λειτουργία και η δράση του Δήμου θα πρέπει να γίνεται συντονισμένα και σωστά σχεδιασμένα και όχι με ενέργειες που στοχεύουν στην αποδιοργάνωση των δημοτικών υπηρεσιών και την διαφαινόμενη διάλυση τους. Η εγκατάσταση μιας διοικητικής μονάδας θα πρέπει να μεγιστοποιεί το κοινωνικό όφελος και να παράσχει στους δημότες ποιοτικότερες και αποτελεσματικότερες υπηρεσίες και μάλιστα στους κρίσιμους τομείς των τεχνικών υπηρεσιών και της Πολεοδομίας.

Ο Σύλλογος των Εργαζομένων λέμε, «ΟΧΙ» σε αιφνιδιαστικές και γρήγορες αποφάσεις και χωρίς προηγουμένως να γίνεται ενημέρωση και συμμετοχή του ΔΣ του συλλόγου σε τέτοια θέματα. Είμαστε δίπλα σε ενέργειες και πράξεις που αποσκοπούν στην εξυπηρέτηση των πολιτών που υπηρετούμε όλοι και στην λειτουργικότητα των δημοτικών υπηρεσιών.

Γι` αυτό μην μας αγνοείται. Τέλος τονίζουμε ότι δεν μπορείτε από τρία εναπομείναντα άτομα εργατικό προσωπικό -με πολλά προβλήματα υγείας- να εκτελούν διαταγές μετακόμισης ογκωδέστατου και σημαντικότατου αρχείου και εξοπλισμού με κίνδυνο να χαθούν και να καταστραφούν πολύτιμα έγγραφα».

Ο Καιρός

Pirgos Greece Isolated Thundershowers, 25 °C
Current Conditions
Sunrise: 6:14 am   |   Sunset: 9:0 pm
73%     22.5 km/h     34.033 bar
Forecast
Δευ Low: 16 °C High: 27 °C
Τρι Low: 17 °C High: 22 °C
Τετ Low: 17 °C High: 23 °C
Πεμ Low: 16 °C High: 23 °C
Παρ Low: 17 °C High: 26 °C
Σαβ Low: 18 °C High: 26 °C
Κυρ Low: 17 °C High: 28 °C
Δευ Low: 18 °C High: 28 °C
Τρι Low: 18 °C High: 27 °C
Τετ Low: 18 °C High: 27 °C