Αυτοδιοίκηση
Γραμματοσειρά

Αιφνιδίασε τους εργαζόμενους , αλλά και τους τεχνικούς ο δήμαρχος Πύργου,Γαβρίλης Λιατσής, με την απόφασή του να μετακινήσει την υπηρεσία της πολεοδομίας, σύμφωνα με τον τον αρχικό σχέδιο.

Για το θέμα αυτό μίλησε  το μέλος τηε Νομαρχιακής Επιτροπής Ηλείας ΤΕΕ, Βασίλης Παναγόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι ο δήμαρχος απαξίωσε το Δ.Σ. του ΤΕΕ, καθώς άλλα είχε υποσχεθεί και άλλα πραγματοποίησε και μάλιστα χωρίς καμία προειδοποίηση.

Aνατάτωση επικρατεί από το πρωί στην Πολεοδομία του Πύργου καθώς, οι μηχανικοί που απευθυνθήκαν στην υπηρεσία για αναζήτηση εγγράφων και φακέλων που αφορούν σε πελάτες τους, διαπίστωσαν ότι η υπηρεσία δεν λειτουργεί καθώς οι υπάλληλοι που υπηρετούν εκεί αναγκάζονται να τα …μαζέψουν και να φύγουν για το Πολύκεντρο !

Αιφνιδιαστικά, με απόφαση του δημάρχου Πύργου, που ακύρωσε έτσι την συμφωνία που είχε ο ίδιος είχε κάνει με τους μηχανικούς και το ΤΕΕ. Συμφωνία που προέβλεπε μεν την μεταστέγαση της υπηρεσίας από το Διοικητήριο στο Πολύκεντρο, αλλά με συγκεκριμένες προϋποθέσεις, όπως να έχουν γίνει εργασίες υποδομής ώστε να μεταφερθεί σταδιακά η υπηρεσία στο Πολύκεντρο, χωρίς να πάψει η λειτουργία της. Τώρα οι ίδιοι οι υπάλληλοι αναγκάζονται να μαζεύουν τα έγγραφα τους κλπ για να τα μεταφέρουν στην νέα θέση ενώ το αρχείο είναι άγνωστό τι θα γίνει. Στο ερώτημα που έθεσαν οι μηχανικοί, πότε προβλέπεται να επαναλειτουργήσει η πολεοδομία Πύργου, η απάντηση ήταν « άγνωστο»!

Την αναίτια μεταφορά της υπηρεσίας ‘άρον –‘άρον και την προκλητική αθέτηση της υπόσχεσης του κ. Γαβρίλη Λιατσή, καταγγέλλει ο μηχανικός και δημοτικός σύμβουλος, πρώην αντιδήμαρχος Πύργου, Β. Παναγόπουλος. Αναμένεται στο μεταξύ και ανάλογη αντίδραση από το σύλλογο εργαζομένων, που επίσης αιφνιδιάστηκε από τις εξελίξεις αυτές…

Ο Καιρός

Pirgos Greece Partly Cloudy (day), 33 °C
Current Conditions
Sunrise: 7:19 am   |   Sunset: 7:37 pm
23%     22.5 km/h     34.203 bar
Forecast
Τρι Low: 18 °C High: 33 °C
Τετ Low: 17 °C High: 29 °C
Πεμ Low: 17 °C High: 27 °C
Παρ Low: 15 °C High: 27 °C
Σαβ Low: 16 °C High: 28 °C
Κυρ Low: 16 °C High: 27 °C
Δευ Low: 17 °C High: 27 °C
Τρι Low: 17 °C High: 26 °C
Τετ Low: 14 °C High: 23 °C
Πεμ Low: 13 °C High: 26 °C