Αυτοδιοίκηση
Γραμματοσειρά

«Αν και είναι δημοτικό έργο, εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει και που κάνουμε για όλες τις περιοχές που είναι στη δικαιοδοσία της Περιφέρειας δυτικής Ελλάδας».Αυτό τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος μιλώντας το πρωί στο Ράδιο Γάμμα, αναφερόμενος στον επαρχιακό δρόμο που οδηγεί στον ΧΥΤΑ Φλόκα και βρίσκεται σε κακή κατάσταση.

Ο Αντιπεριφερειάρχης δέχθηκε στο γραφείο του, τους δημάρχους Νικολάου, Πελετίδη και Καρπή προκειμένου να συζητήσουν μια σειρά από σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τις περιοχές τους. Μεταξύ αυτών, συζητήθηκε και ο συγκεκριμένος δρόμος, καθώς από εκεί θα περνούν πολύ περισσότερα απορριμματοφόρα και μεγάλα οχήματα όταν πλέον θα είναι έτοιμη και η νέα μονάδα επεξεργασίας στερεών αποβλήτων. «Άμεσα θα χρηματοδοτήσουμε την αναβάθμιση και την ανακατασκευή του, για να αρθεί η επικινδυνότητα του υφιστάμενου δρόμου, ενώ θα προσπαθήσουμε να εντάξουμε στη μελέτη για τη νέα μονάδα επεξεργασίας, μια νέα χάραξη», είπε ο κ. Αλεξόπουλος. Πρόκειται για μια νέα χάραξη, που όπως γράψαμε χθες, προτάθηκε να ξεκινά από την ΒΙΠΕ και να καταλήγει στον ΧΥΤΑ Φλόκα

. Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες το πρωί, ένα απορριμματοφόρο του δήμου δυτικής Αχαΐας, εξετράπη και ανετράπη, ευτυχώς χωρίς να κινδυνέψει ο οδηγός.

 

 

tempo24

Ο Καιρός

Pirgos Greece Scattered Thunderstorms, 8 °C
Current Conditions
Sunrise: 7:44 am   |   Sunset: 5:18 pm
88%     6.4 km/h     34.169 bar
Forecast
Δευ Low: 6 °C High: 13 °C
Τρι Low: 4 °C High: 12 °C
Τετ Low: 2 °C High: 12 °C
Πεμ Low: 5 °C High: 12 °C
Παρ Low: 2 °C High: 12 °C
Σαβ Low: 2 °C High: 13 °C
Κυρ Low: 5 °C High: 13 °C
Δευ Low: 2 °C High: 12 °C
Τρι Low: 4 °C High: 13 °C
Τετ Low: 3 °C High: 15 °C