Blog
Γραμματοσειρά

Ποιος δεν ξέρει και ποιος δεν τους κουβεντιάζει στις παρέες των αγανακτισμένων επιχειρηματιών του νομού μας , αυτούς τους Απατεώνες και κλέφτες του Μαγαζιού γωνία που έχουμε εκλογές σε λίγες μέρες .

Όλοι ξέρουμε ότι πληρώνουμε όλοι εμείς ,και αυτά τα Λ@ΜΟΓΙΑ κάνουν ταξιδάκια και
βολτούλες και τσεπώνουν μεγαλοποσά με τα λεφτά τα δικά μας και τον επιδοτήσεων του ΚΡΑΤΟΥΣ που δίνει για το μαγαζί Γωνία.

Εσύ ΜΑΚΑΚΑ τρέξε καθημερνά να ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΦΚΑ τα ΕΝΟΙΚΙΑ κ.τ.λ ;

Αυτοί οι Χαρτογιακάδες που βλέπετε και ποζάρουν στα ψηφοδέλτια του ΕΡΓΟΦΑΓΑΝΑ έχουν φάει το καταπέτασμα και ζητάνε τώρα την ψήφο σας πάλι για να συνεχίσουν την ΜΑΣΑ .

Είναι ένα τρίγωνο Μεγάλοεπιχειρηματιών και με την στήριξη του ΕΡΓΟΦΑΓΑΝΑ κάνουν ΑΛΛΑΞΟΚΟΛΙΕΣ και έχουν και έναν ΛΑΓΟ μια επιχείρησή Διαφημιστικών που την επιχείρησή την έχει για Βιτρίνα, του λες βγάλε μου 1000 αναπτήρες και σου λέει τράβα αλλού γιατί δεν προλαβαίνω ΧΑΧΑΧΑ

ΜΑΚΑΚΑΣ είναι ,,,πάει στο λιμάνι κόβει τιμολόγιο τα μοιράζονται και έτσι κάνουν τις ΑΛΛΑΞΟΚΟΛΙΕΣ . Μετά πάει στον κυνηγό τον χοντρό στο άλλο μαγαζί γωνία κόβει και εκεί, τα ξαναμοιράζονται και όλα τα φιλαράκια είναι ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ και ΦΟΡΤΩΜΈΝΑ .

Ο άλλος έχει φτιάξει και κάνα 5 εταιρίες στα παιδιά στον ανιψιό στην μάνα για να κόβουν ποιό πολλά τιμολόγια και να μην φαίνετε το ίδιο όνομα και ΑΦΜ .

Πονηροί οι ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ , τα κάνανε τότε και συνεχίζουν και τώρα .

Και μου λέει ένας σήμερα εκείνος με τα Τουρσιά ο Ψηλός φαίνετε καλό παιδί !

Αυτός καλό παιδί είναι αλλά τον έκανε η ανάγκη να ΚΟΥΜΠΩΣΕΙ μαζί τους γιατί χρεωστάει κάνα 2 εκατομμύρια ευρώ στις τράπεζες και έχει υποθήκες .

Του τάξανε στις προηγούμενες εκλογές ότι θα ξεχρεώσει, αυτός τους πίστεψε ,ρώτησε έμαθε τι ΛΑΜΟΓΙΑ είναι οι Χαρτογιακάδες και σου λέει δεν έχω άλλη σωτηρία και ανέβηκε στο ΤΡΑΙΝΟ της ΜΑΣΑΣ και ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΛΟΤΑΧΩΣ , δεν ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ με ΤΙΠΟΤΑ .

Ο προεδράκος ο Ανταλακτικός αφού τον ΠΛΗΡΩΣΑΝ με κάτι ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ για ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ , αφού και οι Δουλειές δεν πάνε καλά ,κατάλαβε και τι ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ , σου λέει κάτσε να ΚΟΥΜΠΩΣΩ και εγώ μαζί μήπως και την ΒΓΑΛΩ και εγώ ΑΡΧΗΓΙΚΑ μαζί τους .

Αλλά η ΤΣΑΤΣΑ στο Μαγαζί ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ η ΛΟΥΜΠΙΝΑ με τα προγράμματα αυτή είναι Η ΤΣΑΤΣΑ Ο ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ .

Μπείτε στο διαύγεια του ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΓΩΝΙΑ και θα καταλάβετε για τι ΠΑΡΤΥ μιλά με .

Τώρα για τον ΕΡΓΟΦΑΓΑΝΑ δεν χρειάζεται να πούμε πολλά είναι γνωστά σε όλους, τις επόμενες μέρες μαθαίνουμε ότι θα βγουν έγραφα στον ΤΥΠΟ που πιστεύουμε δεν θα κατέβει τελικά στις εκλογές και θα αλλάξει πόλη και νομό !

Αυτά τα ΣΚΑΤΑ δεν θέλουν το ΚΑΛΟ του νομού μας αλλά την ΜΑΣΑ τους...Σας ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ μια φορά και ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΛΑ, μην τους δώσετε την χαρά και ΠΑΛΙ .

Μαύρο να φύγουν από το ΜΑΓΑΖΙ ΓΩΝΙΑ και την επομένη των εκλογών τα λέμε

 

 

 iliakoxefonima 

Ο Καιρός

Pirgos Greece Cloudy, 12 °C
Current Conditions
Sunrise: 7:20 am   |   Sunset: 6:17 pm
77%     6.4 km/h     34.203 bar
Forecast
Κυρ Low: 5 °C High: 16 °C
Δευ Low: 8 °C High: 13 °C
Τρι Low: 10 °C High: 13 °C
Τετ Low: 8 °C High: 15 °C
Πεμ Low: 9 °C High: 15 °C
Παρ Low: 8 °C High: 16 °C
Σαβ Low: 9 °C High: 13 °C
Κυρ Low: 7 °C High: 15 °C
Δευ Low: 7 °C High: 13 °C
Τρι Low: 4 °C High: 15 °C