Τοπικά Νέα
Γραμματοσειρά

Αρχή για το νέο οργανόγραμμα στο Γεν. Νοσοκομείο Ηλείας αλλά σε υψηλούς τόνους από πλευράς Νοσηλευτικής Μονάδας Αμαλιάδας


Συνεδρίασε χθες η Επιτροπή για την αναμόρφωση της οργάνωσης των Νοσοκομείων του Νομού μας, όπου ο διοικητής του Γ.Ν. Ηλείας Κώστας Διαμαντόπουλος, περιέγραψε τις προβλέψεις του προσχεδίου, χαρακτηρίζοντάς το ως «εργαλείο» για την ανασυγκρότηση και αναδιοργάνωση του συστήματος υγείας στο νομό.

Ενός σχεδίου, ωστόσο, που βρίσκει κάθετα αντίθετο τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων της Νοσηλευτικής Μονάδας Αμαλιάδας Βασίλη Μιχαλόπουλο, που συμμετείχε στην Επιτροπή ως αναπληρωτής Διοικητικός Δ/ντής του Νοσοκομείου Αμαλιάδας καθώς η Διευθύντρια Σοφία Κοτσαύτη απουσίαζε.

Ο κ. Μιχαλόπουλος, υποστήριξε πως η υλοποίηση των προτάσεων ενοποίησης των υπηρεσιών, που προβλέπονται στο προσχέδιο, οδηγεί στο κλείσιμο νοσηλευτικών μονάδων. Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο αποχώρησε.

Ωστόσο, η συνεδρίαση συνεχίστηκε και συστάθηκαν δύο υποεπιτροπές οι οποίες θα πρέπει σε διάστημα 15 ημερών να καταθέσουν τις προτάσεις τους και αμέσως μετά θα καταθέσουν τις απόψεις τους φορείς και επιστημονικοί σύλλογοι, ώστε να γίνει η οριστικοποίηση των εισηγήσεων.

ΕΡΤ Πύργου

Ο Καιρός

Pirgos Greece Clear (night), 20 °C
Current Conditions
Sunrise: 6:28 am   |   Sunset: 8:53 pm
82%     6.4 km/h     33.932 bar
Forecast
Πεμ Low: 18 °C High: 33 °C
Παρ Low: 17 °C High: 33 °C
Σαβ Low: 18 °C High: 29 °C
Κυρ Low: 18 °C High: 29 °C
Δευ Low: 20 °C High: 28 °C
Τρι Low: 20 °C High: 27 °C
Τετ Low: 19 °C High: 27 °C
Πεμ Low: 19 °C High: 28 °C
Παρ Low: 18 °C High: 28 °C
Σαβ Low: 19 °C High: 29 °C