Τοπικά Νέα
Γραμματοσειρά

Με την «Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση»

Ο Χρήστος Γιάνναρος συμμετέχει ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου της «Αγωνιστικής Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης» στις εκλογές του Επιμελητηρίου Ηλείας που θα διεξαχθούν στις 16 και 17 Δεκεμβρίου 2017.

Η «Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση» εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι συμμετέχει στις εκλογές στο επιμελητήριο με σκοπό την οργάνωση και την συσπείρωση των αυτοαπασχολούμενων σε αγωνιστική και διεκδικητική κατεύθυνση.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η παράταξη διεκδικεί τη στήριξη των αυτοαπασχολούμενων, εμπόρων, βιοτεχνών με σκοπό την οργάνωση και την συσπείρωση σε διεκδικητική κατεύθυνση για να αποκτήσει το επιμελητήριο εκλεγμένους αγωνιστές και όχι «αξιόπιστους συνομιλητές» των κυβερνήσεων.

Η Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση απευθύνεται στους συναδέλφους:

Που προσπαθούμε να επιβιώσουμε σε δύσκολες συνθήκες κάτω από την κυριαρχία και την επέκταση των μονοπωλίων στην αγορά.

Που ασφυκτιούμε να πληρώσουμε τους άδικους, άμεσους και έμμεσους φόρους που φορτώθηκαν στην πλάτη μας όλα αυτά τα χρόνια, τα χρέη στο ταμείο, στις τράπεζες και τους προμηθευτές.

Που ζούμε με την απειλή των κατασχέσεων και των πλειστηριασμών πάνω από το κεφάλι μας.

Που παλεύουμε καθημερινά ατελείωτες ώρες για το μεροκάματο στο μαγαζί, στο εργαστήριο, στην επιχείρηση μας, πολλές φορές σε επικίνδυνες συνθήκες εργασίας, προκειμένου να εξασφαλίσουμε τις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας μας

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ συμμετέχει στις εκλογές στο επιμελητήριο με σκοπό την οργάνωση και την συσπείρωση των αυτοαπασχολούμενων σε αγωνιστική και διεκδικητική κατεύθυνση. Σήμερα ακόμα γίνεται πιο φανερό ότι χρειαζόμαστε εκλεγμένους αγωνιστές και όχι «αξιόπιστους συνομιλητές» των κυβερνήσεων.

Οι εκλεγμένοι με τα ψηφοδέλτια της ΑΑΣ θα είναι η φωνή αποκάλυψης όλων των αντιλαϊκών σχεδιασμών και μέτρων που θα προωθούνται εις βάρος των συμφερόντων των αυτοαπασχολούμενων. Θα αξιοποιήσουν αυτό το βήμα που θα τους εμπιστευτούν οι συνάδελφοι, για να ενημερώνουν αυτούς και τα σωματεία τους για κάθε εξέλιξη, για να οργανώνεται η πάλη και η αντίσταση τους έγκαιρα, χωρίς να εγκλωβίζετε σε νέες αυταπάτες και «αφηγήματα».

Ο Καιρός

Pirgos Greece Fair (day), 28 °C
Current Conditions
Sunrise: 7:21 am   |   Sunset: 7:34 pm
40%     17.7 km/h     34.169 bar
Forecast
Πεμ Low: 14 °C High: 29 °C
Παρ Low: 16 °C High: 28 °C
Σαβ Low: 16 °C High: 27 °C
Κυρ Low: 17 °C High: 29 °C
Δευ Low: 18 °C High: 27 °C
Τρι Low: 18 °C High: 27 °C
Τετ Low: 16 °C High: 23 °C
Πεμ Low: 13 °C High: 21 °C
Παρ Low: 13 °C High: 21 °C
Σαβ Low: 15 °C High: 23 °C