Τοπικά Νέα
Γραμματοσειρά

Το 2ο Γυμνάσιο Πύργου, που συμμετέχει δυναμικά κάθε χρόνο στο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας, έδωσε και πάλι το παρόν.

Αυτή τη φορά μάλιστα, συμμετείχε όχι μόνο στο φεστιβάλ που διεξήχθη στον Πύργο, αλλά και σε πανελλήνιο διαγωνισμό που διοργανώθηκε από την οργανωτική επιτροπή Ανατολικής Κρήτης.


Για το διαγωνισμό, οι μαθητές έπρεπε να δημιουργήσουν ένα τηλεοπτικό ή ένα ραδιοφωνικό σποτ χρησιμοποιώντας υλικό, λογισμικό και άλλα ψηφιακά ή αναλογικά εργαλεία της επιλογής τους. Η επιλογή της ιδέας του σποτ ήταν ελεύθερη για τους μαθητές, όμως θα έπρεπε να νοηματοδοτεί το μήνυμα και τις αξίες που διαχέει ως δράση το Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας στην εκπαιδευτική κοινότητα.


Το σχολείο μας, με το τηλεοπτικό σποτ που δημιούργησαν οι μαθητές: Σοφία – Μαρία Μπαρτζιώτη, Γιώργος Δρίλιας, Ανδρέας Ζαπάντης, Νικόλαος Γαβράς, Διονυσία Βερμέ, Θεόδωρος Δημόπουλος, Ζωή Κωνσταντακοπούλου, Νικολία Νικολοπούλου, Κωνσταντίνα Μπενάκη και Μαρία-Βασιλική Σγούρου, κατέλαβε την τέταρτη (4η) θέση. Τους μαθητές καθοδήγησαν οι καθηγήτριες κ. Σταυρούλα Αναστοπούλου, Φιλόλογος και Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου, Πληροφορικής.


Ο Δντης κ. Γεώργιος Κομιώτης συνεχάρη τους μαθητές και τις καθηγήτριές τους και τους τόνισε πως το μεράκι, η μέθοδος και η δημιουργική φαντασία όταν συνταιριάζονται δημιουργούν θαύματα και επιτυχίες.

Ο Καιρός

Pirgos Greece Partly Cloudy (day), 33 °C
Current Conditions
Sunrise: 7:19 am   |   Sunset: 7:37 pm
23%     22.5 km/h     34.203 bar
Forecast
Τρι Low: 18 °C High: 33 °C
Τετ Low: 17 °C High: 29 °C
Πεμ Low: 17 °C High: 27 °C
Παρ Low: 15 °C High: 27 °C
Σαβ Low: 16 °C High: 28 °C
Κυρ Low: 16 °C High: 27 °C
Δευ Low: 17 °C High: 27 °C
Τρι Low: 17 °C High: 26 °C
Τετ Low: 14 °C High: 23 °C
Πεμ Low: 13 °C High: 26 °C