Τοπικά Νέα
Γραμματοσειρά

 Τα πρώτα χειρουργεία καταρράκτη στη Νοσηλευτική Μονάδα Πύργου είναι γεγονός!

Έστω και με καθυστέρηση μερικών μηνών! 

Με μια ανάρτηση στο facebook ο Διευθυντής του Νοσοκομείου Πύργου κ.Κώστας Διαμαντόπουλος μας ενημέρωσε για το ευχάριστο αυτό γεγονός!

Ξεκινήσαμε σήμερα! Τα πρώτα χειρουργεία καταρράκτη στη Νοσηλευτική Μονάδα Πύργου είναι γεγονός! Έστω και με καθυστέρηση μερικών μηνών! Ήταν όμως αναγκαία για να διασφαλίσουμε τον απόλυτο και αδιαπραγμάτευτο όρο της ασφάλειας για τους ασθενείς και το προσωπικό.
Στόχος μας η μείωση του κύματος της εσωτερικής μετανάστευσης για αντίστοιχες επεμβάσεις σε Πάτρα, Αίγιο ή Αθήνα και η αξιοποίηση υποδομών που μέχρι σήμερα βρίσκονταν σε αγρανάπαυση (χειρουργικό μικροσκόπιο αξίας 70 χιλ. ευρώ που δεν είχε χρησιμοποιηθεί ποτέ).
Νιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω την ομάδα που δούλεψε για την υλοποίηση του συγκεκριμένου εγχειρήματος παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια που συναντήσαμε. Τον Αντώνη και τις νοσηλεύτριες του Χειρουργείου, το Θεοδόση που έχει αναλάβει την ημερήσια νοσηλεία, τον Παύλο από το τμήμα Βιοιατρικής Τεχνολογίας, το Μιχάλη και το προσωπικό της Τεχνικής Υπηρεσίας, τον Αλέξανδρο από τις Προμήθειες, το Συντ. Διευθυντή Α. Κωστόπουλο και φυσικά το Χειρουργό Οφθαλμίατρο Νίκο Τσούλο.

 

 

 

Ο Καιρός

Pirgos Greece Showers, 15 °C
Current Conditions
Sunrise: 7:51 am   |   Sunset: 6:46 pm
80%     30.6 km/h     34.067 bar
Forecast
Τρι Low: 13 °C High: 21 °C
Τετ Low: 12 °C High: 23 °C
Πεμ Low: 13 °C High: 23 °C
Παρ Low: 11 °C High: 22 °C
Σαβ Low: 11 °C High: 22 °C
Κυρ Low: 13 °C High: 23 °C
Δευ Low: 13 °C High: 24 °C
Τρι Low: 13 °C High: 23 °C
Τετ Low: 13 °C High: 24 °C
Πεμ Low: 10 °C High: 25 °C