Τοπικά Νέα
Γραμματοσειρά

Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση του seatrack στο Κατάκολο

Νωρίς σήμερα το πρωί έφτασαν  στο Κατάκολο εκπρόσωποι της εταιρείας ΤΟΒΕΑ προκειμένου να επανεγκαταστήσουν το μηχάνημα πρόσβασης των ατόμων με κινητικά προβλήματα στην θάλασσα – seatrack.

Η εταιρεία πριν από μερικές μέρες μετά από επικοινωνία που υπήρξε με την επιτροπή παραλαβής που έχει συσταθεί από την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας αποδέχτηκε να παραλάβει το μηχάνημα προκειμένου να προχωρήσει στην αναγκαία συντήρηση του και στην συνέχεια να το εγκαταστήσει στην παραλία Πλάκες Κατακόλου.

Το μηχάνημα εγκαταστάθηκε για μία ακόμα χρονιά από την ΤΟΒΕΑ η οποία ωστόσο αναμένει να τηρηθούν οι δεσμεύσεις και να πληρωθεί –έστω και τώρα- για την προμήθεια του μηχανήματος το οποίο είχε εγκατασταθεί πέρσι τον Αύγουστο μετά από πρόσκληση της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας.

Οι διαδικασίες ωστόσο παραλαβής και καταβολής της δαπάνης προς την εταιρεία δεν είχαν προχωρήσει όλους αυτούς τους μήνες.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η εταιρεία να ενημερώσει πως εάν άμεσα δεν προχωρήσουν οι διαδικασία θα πρέπει να της επιστραφεί το μηχάνημα προκειμένου αυτό να διατεθεί σε άλλη περιοχή.

Όλοι αναμένουν τώρα να προχωρήσουν οι διαδικασίες πληρωμής της εταιρείας καθώς σε διαφορετική περίπτωση μετά το πέρας του καλοκαιριού όπου θα γίνει η απεγκατάσταση του μηχανήματος-  seatrack αυτό θα επιστρέψει στην ΤΟΒΕΑ.

Ο Καιρός

Pirgos Greece Partly Cloudy (day), 19 °C
Current Conditions
Sunrise: 6:13 am   |   Sunset: 8:59 pm
91%     6.4 km/h     33.965 bar
Forecast
Τρι Low: 18 °C High: 28 °C
Τετ Low: 17 °C High: 29 °C
Πεμ Low: 16 °C High: 26 °C
Παρ Low: 17 °C High: 26 °C
Σαβ Low: 18 °C High: 25 °C
Κυρ Low: 18 °C High: 26 °C
Δευ Low: 17 °C High: 24 °C
Τρι Low: 16 °C High: 26 °C
Τετ Low: 17 °C High: 28 °C
Πεμ Low: 17 °C High: 29 °C