Επίκαιρα
Γραμματοσειρά

Η ένωση συμπαρίσταται και στηρίζει την διευθύντρια και το υπόλοιπο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας της Νοσηλευτικής Μονάδας Πύργου απέναντι στην άδικη καταγγελία που εδέχθησαν με αναφορά του ονόματος της διευθύντριας σε τοπικά ΜΜΕ.

Σύσσωμοι συνάδελφοι και η τοπική κοινωνία, γνωρίζουμε τον αδαμάντινο χαρακτήρα το ακέραιο ήθος, την άριστη επιστημονική κατάρτιση της συντονίστριας διευθύντριας καθώς και του υπολοίπου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της Μονάδας.
Υπενθυμίζουμε ότι η συνέχιση της λειτουργίας της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας εξασφαλίστηκε λόγω της αυταπάρνησης του προσωπικού σε συνθήκες βαριάς υποστελέχωσης έχοντας απομείνει μόνο με δύο γιατρούς (Άνοιξη του 2017).
Οι γιατροί του Νοσοκομείου Πύργου δηλώνουν καθημερινά στο πλευρό των Ηλείων πολιτών αγωνιζόμενοι για την υγεία του πληθυσμού σε συνθήκες ακραίας υποχρηματοδότησης τους Ε.Σ.Υ. και έλλειψης ανθρωπίνου δυναμικού.
Ταυτόχρονα όμως δηλώνουν ότι ενωμένοι σαν μια γροθιά, ακλόνητοι και αταλάντευτοι θα σταθούν απέναντι σε κάθε προσπάθεια σπίλωσης του καθημερινού αγώνα τους για την υγεία του πληθυσμού.
Καλούμε τη Διοίκηση του Νοσοκομείου να υπερασπιστεί τους εργαζόμενούς της από κάθε άδικη και συκοφαντική επίθεση, να προασπίσει την επαγγελματική και προσωπική αξιοπρέπεια διασφαλίζοντας την υπηρεσιακή ειρήνη του ιδρύματος ως οφείλει.

Για το Δ.Σ. της Ενωσης

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Νίκος Γκανταϊφης Γεράσιμος Ρούμπης

Ο Καιρός

Pirgos Greece Sunny, 23 °C
Current Conditions
Sunrise: 6:55 am   |   Sunset: 8:20 pm
50%     6.4 km/h     33.965 bar
Forecast
Δευ Low: 17 °C High: 35 °C
Τρι Low: 19 °C High: 31 °C
Τετ Low: 19 °C High: 30 °C
Πεμ Low: 19 °C High: 30 °C
Παρ Low: 19 °C High: 29 °C
Σαβ Low: 18 °C High: 29 °C
Κυρ Low: 18 °C High: 28 °C
Δευ Low: 18 °C High: 29 °C
Τρι Low: 17 °C High: 28 °C
Τετ Low: 17 °C High: 28 °C