Περιβάλλον
Γραμματοσειρά

Την πραγματοποίηση έργων σε τρεις φάσεις, προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξης Χαρίτσης για την περιοχή του Καϊάφα, κατά την επίσκεψή του στην περιοχή.

Συνοδευόμενος από αιρετούς και τοπικούς παράγοντες και φορείς, ο κ. Χαρίτσης αρχικά ξεναγήθηκε στο εντυπωσιακό περιβάλλον της λίμνης Καϊάφα, το οποίο επί σειρά δεκαετιών παραμένει αναξιοποίητο, αλλά και υποβαθμισμένο.

Στην συνέχεια συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη, όπου άκουσε τα αιτήματα του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Γιώργου Γεωργιόπουλου , καθώς και εκπροσώπων των δήμων Ζαχάρως και Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια ο αναπληρωτής υπουργός, οι παρεμβάσεις με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ έχουν να κάνουν με την ανάσχεση της υποβάθμισης και καταστροφής της περιοχής, την ανακήρυξης των νέων φορέων σε συνεργασία με το υπουργείο Περιβάλλοντος και την αποκατάσταση των κτιρίων και των παλιών ξενοδοχείων που βρίσκονται σε κακή κατάσταση.

Εξάλλου στον κ., Χαρίτση τέθηκαν και άλλα αναπτυξιακά ζητήματα του Νομού, τα οποία αποτέλεσαν αντικείμενο του διήμερου περιφερειακού αναπτυξιακού συνεδρίου που διεξήχθη στην Πάτρα.

Ο Καιρός

Pirgos Greece Sunny, 32 °C
Current Conditions
Sunrise: 6:55 am   |   Sunset: 8:20 pm
25%     6.4 km/h     33.965 bar
Forecast
Δευ Low: 17 °C High: 35 °C
Τρι Low: 19 °C High: 31 °C
Τετ Low: 19 °C High: 30 °C
Πεμ Low: 19 °C High: 30 °C
Παρ Low: 19 °C High: 29 °C
Σαβ Low: 18 °C High: 29 °C
Κυρ Low: 18 °C High: 28 °C
Δευ Low: 18 °C High: 29 °C
Τρι Low: 17 °C High: 28 °C
Τετ Low: 17 °C High: 28 °C