Πολιτισμός
Γραμματοσειρά

Ο καθηγητής φυσικής του 3ου Γυμνασίου Πύργου Δημήτρης Κορίζης, παρουσίασε την πρώτη του ποιητική συλλογή με τίτλο «Η αρχή της αβεβαιότητας» στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επαρχείου.

Την παρουσίαση συντόνισε εξαιρετικά η φυσικός του 3ου Γυμνασίου κ. Γεωργία Καλδή, ενώ συμμετείχαν στην παρουσίαση και η γιατρός και επι χρόνια φίλη κ. Βάνα Δήμου που επιμελήθηκε το εξώφυλλο της ποιητικής συλλογής, βασισμένο στον πίνακα «Ανάσες και ψίθυροι», ο φιλόλογος του 3ου Γυμνασίου Πύργου Γιώργος Αγγελόπουλος που ανέλυσε τους 3 θεματικούς άξονες, ο δημοσιογράφος Αντρέας Καπογιάννης που παρουσίασε το ποίημα «Το κόκκινο πανί», ο πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Πύργου-Ολυμπίας Παναγιώτης Γεωργακόπουλος που διάβασε το ποίημα «Το δέντρο» και η Μαρία Παπουτσή, φιλόλογος του 3ου Γυμνασίου Πύργου διάβασε το ποίημα «Ποιος νίκησε, ποιος έχασε».

Ο δημιουργός ιδιαίτερα συγκινημένος από την τιμή που του έκανε ο κόσμος να γεμίσει την αίθουσα εκδηλώσεων του επαρχείου, παρότι είχε ετοιμάσει λόγο για να απευθυνθεί στον κόσμο, προτίμησε να διαβάσει το ποίημα «Τα Συνθήματα».

Ο Καιρός

Pirgos Greece Blustery, 11 °C
Current Conditions
Sunrise: 7:47 am   |   Sunset: 5:43 pm
66%     46.7 km/h     33.796 bar
Forecast
Πεμ Low: 5 °C High: 15 °C
Παρ Low: 4 °C High: 14 °C
Σαβ Low: 12 °C High: 15 °C
Κυρ Low: 10 °C High: 13 °C
Δευ Low: 6 °C High: 12 °C
Τρι Low: 5 °C High: 11 °C
Τετ Low: 5 °C High: 12 °C
Πεμ Low: 2 °C High: 11 °C
Παρ Low: 2 °C High: 12 °C
Κυρ Low: 5 °C High: 12 °C