Πολιτισμός
Γραμματοσειρά

Eγκρίθηκε από το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης η μεταφορά της έκθεσης Faces Forward …into my home στο Φεστιβάλ

Κορυφαίες συνεργασίες στο Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας

Εγκρίθηκε από το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης η μεταφορά της έκθεσης

Faces Forward …into my home στο Φεστιβάλ

Το Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας στο πλαίσιο της διεύρυνσης των καλλιτεχνικών αναζητήσεων, θα φιλοξενήσει το καλοκαίρι την έκθεση φωτογραφικών πορτραίτων με τίτλο «Faces Forward …into my home» από το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες του Προέδρου κ. Αριστείδη Παναγιωτόπουλου και του καλλιτεχνικού διευθυντή κ. Βασίλη Καψή, εγκρίθηκε από το διοικητικό συμβούλιο του ΕΜΣΤ η μεταφορά της έκθεσης και η υλοποίηση πολιτιστικών και εκπαιδευτικών δράσεων.

 

Στους στόχους του Φεστιβάλ εκτός από τη διαφύλαξη και προβολή της πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας μας, εντάσσονται και οι προσπάθειες ανάδειξης της σύγχρονης δημιουργίας, η οποία στοχεύει στη προβολή μεγάλων κοινωνικών θεμάτων που απασχολούν τη διεθνή κοινότητα.

Έτσι τα τελευταία χρόνια πέρα από την ένταξη στο πρόγραμμα παραγωγών από το χώρο των παραστατικών τεχνών και της μουσικής, φιλοξενούνται και εκθέσεις εικαστικών σε συνεργασία με εθνικούς φορείς καθώς και με πολιτιστικούς φορείς του εξωτερικού, όπως είναι αυτή με το ΕΜΣΤ.

Σε ό,τι αφορά το φετινό πρόγραμμα, το οποίο είναι σχεδόν έτοιμο, αναμένεται να φιλοξενηθούν μεγάλες παραγωγές και οι πρώτες ανακοινώσεις θα γίνουν σχετικά σύντομα

Ο Καιρός

Pirgos Greece Clear (night), 19 °C
Current Conditions
Sunrise: 7:47 am   |   Sunset: 6:51 pm
71%     9.7 km/h     34.135 bar
Forecast
Παρ Low: 14 °C High: 26 °C
Σαβ Low: 12 °C High: 27 °C
Κυρ Low: 13 °C High: 23 °C
Δευ Low: 14 °C High: 21 °C
Τρι Low: 15 °C High: 21 °C
Τετ Low: 11 °C High: 22 °C
Πεμ Low: 13 °C High: 21 °C
Παρ Low: 8 °C High: 20 °C
Σαβ Low: 10 °C High: 20 °C
Κυρ Low: 12 °C High: 21 °C