Τεχνολογία
Γραμματοσειρά

Η Σαμάνθα, η κούκλα του σeξ, είναι ένα διαδραστικό ρομπότ αξίας 4.000 ευρώ και ο μοναδικός της σκοπός της είναι: να προσφέρει ευχαρίστηση.

Είναι η τελευταία εξέλιξη της συνεχώς αυξανόμενης τάσης στην Αυστρία, κατά την οποία οι πελάτες στα πορνεία προτιμούν τις σeξουαλικές επαφές με ρομπότ παρά με γυναίκες. Κατά τη διάρκεια μιας επίδειξης στο Φεστιβάλ Αρς Ηλεκτρόνικα στην πόλη Λιντς, η Σαμάνθα παρουσίασε τις ικανότητές της, οι οποίες περιλαμβάνουν την αντίδραση στην αφή, τις αγκαλιές και την γκρίνια. Επίσης, θυμάται κάθε άνθρωπο με τον οποίο έχει έρθει σε επαφή

Η Σαμάνθα, η κούκλα του σeξ, είναι ένα διαδραστικό ρομπότ αξίας 4.000 ευρώ και ο μοναδικός της σκοπός της είναι να προσφέρει ευχαρίστηση. Είναι η τελευταία εξέλιξη της συνεχώς αυξανόμενης τάσης στην Αυστρία, κατά την οποία οι πελάτες στα πορνεία προτιμούν τις σeξουαλικές επαφές με ρομπότ παρά με γυναίκες.

Κατά τη διάρκεια μιας επίδειξης στο Φεστιβάλ Αρς Ηλεκτρόνικα στην πόλη Λιντς, η Σαμάνθα παρουσίασε τις ικανότητές της, οι οποίες περιλαμβάνουν την αντίδραση στην αφή, τις αγκαλιές και την γκρίνια. Επίσης, θυμάται κάθε άνθρωπο με τον οποίο έχει έρθει σε επαφή. Το ρομπότ αντιδρά στην αφή, μιλάει πολλές γλώσσες και λέγεται ότι μπορεί να μάθει καινούργιες δεξιότητες χάρη στο λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης.

Στο φεστιβάλ η Σαμάνθα πλησίαζε τους παρευρισκόμενους και τους χαιρετούσε. Μάλιστα, πολλοί ανέφεραν ότι τους κοιτούσε βαθιά στα μάτια ή τους αγκάλιαζε. Ένας μεγάλος αριθμός πορνείων στην Αυστρία, στα οποία η πορνεία είναι νόμιμη, προσθέτουν ρομπότ του σeξ στο πρόγραμμά τους, αναφέρουν τα τοπικά μέσα.

[dailymail]

 

Ο Καιρός

Pirgos Greece Clear (night), 20 °C
Current Conditions
Sunrise: 6:28 am   |   Sunset: 8:53 pm
82%     6.4 km/h     33.932 bar
Forecast
Πεμ Low: 18 °C High: 33 °C
Παρ Low: 17 °C High: 33 °C
Σαβ Low: 18 °C High: 29 °C
Κυρ Low: 18 °C High: 29 °C
Δευ Low: 20 °C High: 28 °C
Τρι Low: 20 °C High: 27 °C
Τετ Low: 19 °C High: 27 °C
Πεμ Low: 19 °C High: 28 °C
Παρ Low: 18 °C High: 28 °C
Σαβ Low: 19 °C High: 29 °C