Τεχνολογία
Γραμματοσειρά

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα πολλά είναι τα προβλήματα στη λειτουργία του Facebook, με τις αναφορές για «κρασάρισμα» να πέφτουν… βροχή στα κεντρικά γραφεία της διάσημης πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως μεταδίδει ο ιστότοπος Independent, εχθές το Facebook «έπεσε» σε πολλές περιοχές του κόσμου, με αποτέλεσμα να επηρεαστούν εκατομμύρια χρήστες που δεν μπορούσαν καν να συνδεθούν στη σελίδα τους. Μεταξύ των χωρών που επηρεάστηκαν περισσότερο ήταν οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο, με χιλιάδες χρήστες να μένουν εκτός πλατφόρμας σε Λονδίνο, Μπέρμιγχαμ και Μάντσεστερ. Επίσης σημαντικά προβλήματα σημειώθηκαν και στην Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γερμανία και τη Γαλλία.

Ανακοίνωση ενός εκπροσώπου του ιστότοπου έκανε λόγο για ένα «τεχνικό πρόβλημα» το οποίο «επιλύθηκε για όλους».


Ωστόσο, σύμφωνα με την Independent ο ιστότοπος εξακολουθεί να δυσλειτουργεί και σελίδες με εκατομμύρια followers αδυνατούν να ποστάρουν link ή «πλημμυρίζουν» άθελά τους με απανωτες αναρτήσεις το news feed των φίλων τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η σελίδα της βρετανικής διαδικτυακής εφημερίδας, όπως και οι σελίδες άλλων βρετανικών ΜΜΕ, όπως ο Guardian και η Huffington Post.

Ο Καιρός

Pirgos Greece Partly Cloudy (day), 34 °C
Current Conditions
Sunrise: 6:54 am   |   Sunset: 8:21 pm
26%     17.7 km/h     33.999 bar
Forecast
Κυρ Low: 19 °C High: 35 °C
Δευ Low: 20 °C High: 35 °C
Τρι Low: 20 °C High: 30 °C
Τετ Low: 19 °C High: 30 °C
Πεμ Low: 19 °C High: 29 °C
Παρ Low: 19 °C High: 29 °C
Σαβ Low: 19 °C High: 29 °C
Κυρ Low: 18 °C High: 28 °C
Δευ Low: 18 °C High: 29 °C
Τρι Low: 18 °C High: 29 °C