Υγεία
Γραμματοσειρά

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία από το ευρωπαϊκό σεξολογικό ινστιτούτο η χώρα μας αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στην σεξουαλική της δραστηριότητα, τα οποία σχετίζονται άμεσα και με το γεγονός ότι πάσχει από υπογεννητικότητα.

Μερικά από τα στοιχεία που παρουσιάζουν έντονο ενδιαφέρον είναι το ποσοστό των Ελλήνων αντρών που αντιμετωπίζουν προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας το οποίο ξεπερνάει πλέον το 64% σε άντρες μεγαλύτερους από 40 ετών. Επίσης περισσότεροι από το 74% του αντρικού πληθυσμού στην χώρα μας έχει έστω και μία εμπειρία πρόωρης εκσπερμάτισης. Ένα ακόμα στοιχείο αρκετά ενδιαφέρον είναι ότι κατά μέσο όρο τα σπερματοζωάρια των αντρών της Νότιας Ευρώπης είναι λιγότερα ενεργά κατά 4,3% σε σύγκριση με αυτά των αντρών στην Βόρεια Ευρώπη σε ένα γενικό δείγμα μελέτης 600 αντρών τις ίδιας ηλικίας και παρόμοιο τρόπο ζωής.Αυτό έχει ώς αποτέλεσμα να έχει αυξηθεί στην χώρα μας κατά 38% σε σύγκριση με το 2012 η κατανάλωση διαφόρων φαρμάκων που αντιμετωπίζουν στιγμιαία την δυσλειτουργία στύσης και γενικότερα διαφόρων σεξουαλικών συμπληρωμάτων.

Πριν λίγο διάστημα λοιπόν έκανε την εμφάνισή του στην Ελληνική αγορά ένα προϊόν το οποίο ανήκει στην κατηγορία των Superfoods έχει δημιουργηθεί μετά από 17ετή έρευνα και μελέτη στο πανεπιστήμιο του Μιλάνου από το καθηγητή Mario Dell’ Agli και βάζει τα γυαλιά σε όλα τα χημικά φάρμακα. Καταφέρνοντας να κερδίζει την εμπιστοσύνη χιλιάδων ανθρώπων καθημερινά στην χώρα μας. Κατατροπώνοντας και αφήνοντας πίσω πλέον πασίγνωστα φάρμακα και διάσημα χάπια που μέχρι εχθές ήταν η μόνη λύση στα προβλήματα στύσης.Ποια η διαφορά του Epimedium-macun με όλα τα χημικά φάρμακα: Το βασικότερο είναι ότι το Epimedium-macun δεν είναι φάρμακα που σημαίνει ότι δεν περιέχει καμία απολύτως χημική ουσία η οποία μπορεί να προκαλέσει βλάβες στον ανθρώπινο οργανισμό. Η δράση του έχει διάρκεια εώς και 48 ώρες κατόπιν της εγκεφαλικής εντολής και δεν είναι μόνιμη με αποτέλεσμα να σας φέρνει σε δύσκολη θέση και χωρίς να σας επιτρέπει να ζείτε την καθημερινότητά σας με άνεση. Λειτουργεί άμεσα από την πρώτη χρήση και βελτιώνει πλέον μετά από αρκετές χρήσης μόνιμα το πρόβλημα χωρίς να το χρειάζεστε μετά από λίγο διάστημα. Λύνει προβλήματα όπως πρόωρης εκσπερμάτισης και αδυναμίας σπερματοζωαρίων τονώνοντας τα μέχρι και 800%. Δρα και στον γυναικείο οργανισμό στην αύξηση της λίμπιντο και κατά της εμμηνόπαυσης διεγείροντας την όρεξη για ερωτική επαφή με τα ίδια εντυπωσιακά αποτελέσματα όπως και στους άντρες.

Μετά από επικοινωνία που είχαμε με την εταιρεία που το διαθέτει στην Ελληνική αγορά μας γνωστοποίησαν ότι τα νούμερα των ικανοποιημένων πελατών που ξανά αγοράζουν το προϊόν είναι εντυπωσιακά και μας επισήμαναν ότι υπάρχουν αρκετά κρούσματα με απομιμήσεις του προϊόντος και πως οι πελάτες θα πρέπει να ιδιαιτέρως προσεκτικοί.

Ο Καιρός

Pirgos Greece Cloudy, 12 °C
Current Conditions
Sunrise: 7:20 am   |   Sunset: 6:17 pm
77%     6.4 km/h     34.203 bar
Forecast
Κυρ Low: 5 °C High: 16 °C
Δευ Low: 8 °C High: 13 °C
Τρι Low: 10 °C High: 13 °C
Τετ Low: 8 °C High: 15 °C
Πεμ Low: 9 °C High: 15 °C
Παρ Low: 8 °C High: 16 °C
Σαβ Low: 9 °C High: 13 °C
Κυρ Low: 7 °C High: 15 °C
Δευ Low: 7 °C High: 13 °C
Τρι Low: 4 °C High: 15 °C